قیمت بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
قیمت بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
Blog Article
ملاتهای سیمانی در ساخت دیوارها، کفها و سطوح پوششی استفاده میشوند.
مواد اولیه سیمان مانند سنگ آهک، خاک رس، سیلیس و سنگ آهن از معادن استخراج میشوند.
انواع استحکام سیمان کدام هستند و چگونه اندازه گیری می شوند؟
به طور معمول همراه با کلینکر، تقریباً ۵% گچ یا سولفات کلسیم آسیاب میشود تا واکنشهای گیرش و سختشدگی زودهنگام سیمان کنترل گردند.
این امر به این خاطر است که تعیین مستقیم ترکیبات شیمیایی، نیاز به وسایل و تکنیکهای خاص دارد. همچنین مرسوم است اکسیدها و ترکیبات کلینکر را با استفاده از علایم اختصاری زیر بیان کنند.
حرارت هیدراتاسیون: حرارت هیدراتاسیون سیمان به گرمایی اشاره دارد که در هنگام واکنش شیمیایی سیمان با آب تولید میشود.
یکی از پدیدههایی که مورد توجه زیادی بود گیرش و سخت شدن ملاتها بود. از جمله این مواد، خواص هیدرولیکی ملاتها بود که در سال ۱۷۵۶ توسط «جان اسمیتون» انگلیسی کشف گردید.
به علت نسبت زیاد سولفات به آلومینات در فاز محلول در مدت چهار ساعت اول هیدراتاسیون، اترینگایت معمولاً اولین هیدراتی است که متبلور میشود. در سیمانهای پرتلند دیرگیر معمولی که حاوی ۵ تا ۶% گچ هستند، رسوب اترینگایت به سفتشدگی (از دست دادن روانی)، گیرش (جامد شدن خمیر) و توسعه مقاومت اولیه کمک میکند.
تأثیر تسریعکنندگی گچ روی زمان گیرش، حرارت هیدراتاسیون و مقاومت مقاله کامل آلیت الف) سیمان آلیت، ساخته شده به وسیله آسیاب آلیت تک شیب (منوکلینیک)، با خلوص زیاد درست شده در آزمایشگاه، به نرمی بلین ۳۳ کیلوگرم بر متر مکعب.
سلامتی سیمان، توانایی آن در عدم جمع شدگی هنگام سفت شدن است. حجم سیمانهای باکیفیت پس از گیرش تغییری نمیکند. وجود مقدار زیادی از آهک و مگنزیای آزاد در ترکیب، باعث افزایش حجم در گذر زمان میشود.
منظور از کلینکر، دانه جوشهای با قطر ۵ الی ۲۵ میلیمتر است که از ماده کلوخه شدهای حاصل میشود که وقتی مخلوط خام با ترکیب از قبل تعیین شده آن در دماهای زیاد حرارت داده میشود، تولید میگردد.
انواع مختلفی از سیمانهای شیمیایی تولید شدهاست. بسیاری از این محصولات انحصاری هستند و جزئیات ساخت و نحوه عملکرد آنها اغلب به راحتی در دسترس نیست.[۲۱]
[۱] استفاده از سیمان پرتلند در مهندسی عمران و ساختمان سازی به قدری گستردهاست که معمولاً منظور از سیمان، سیمان پرتلند است.[۴]
اینکه از چه تاریخی مصرف سیمان در ایران باب شدهاست چندان مشخص نیست ولی آنچه که مسلم است ورود سیمان به ایران توسط خارجیها بودهاست که از آن برای ساختن بناهایی نظیر کلیساها و سفارتخانهها و تأسیسات بندری استفاده شدهاست.